Vill du jobba med oss på Aros Hälsocenter?

Aros Hälsocenter är en hemtrevlig vårdcentral i centrala Uppsala. Mottagning finns i en stor anrik villa i Kåbo, byggd 1913, intill Stadsskogen och ett stenkast från universitetsområdet och slottet. Vi har avtal med Region Uppsala.

Aros Hälsocenter är sedan länge etablerad och mycket populär privat vårdcentral som växer och utvecklas. Patienterna är i alla åldrar och kommer från när och fjärran. Vi har drygt 8000 listade och närmare 300 på BVC.

Mottagningen har runt 25 medarbetare som arbetar i team för att ge patienten den bästa medicinska servicen och ett professionellt bemötande. På mottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, psykolog, kurator, psykoterapeut och fysioterapeut. Vi är välbemannade med distriktsläkare men behöver nu utöka vårt skötersketeam.

Spontanansökan

Vill du jobba hos oss? Vi tar gärna emot spontanansökningar!
Är du distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, kurator, psykolog, sekreterare? Hör av dig till mig! 

Merri Subasic
Verksamhetschef
076 - 209 16 04
merri.subasic@aroshalsocenter.se

Lediga tjänster på Aros Hälsocenter

Initiativrik och flexibel
leg. distriktssköterska

Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner och har höga ambitioner kring kvalité och patientsäkerhet. Du vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Du har god erfarenhet av arbete på vårdcentral och även gärna på BVC.

Viktigt att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi använder journalsystemet Cosmic.

Dina arbetsuppgifter
Som distriktssköterska på Aros Hälsocenter kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen och BVC. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete som distriktssköterska, telefonrådgivning och uppdrag som anpassas individuellt i samverkan med teamet och verksamhetschefen.

Vår mottagning bygger på enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.

Ta chansen att vara med och utveckla vår vårdcentral. Välkommen till oss på Aros Hälsocenter!

Tillträde – snarast eller enligt överenskommelse.

Lön - enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi hanterar ansökningarna löpande. 
Skicka din ansökan via mejl till verksamhetschef Merri Subasic som även tar emot frågor om tjänsten på tel:
Tel 018-69 53 73.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.