Vill du jobba med oss på Aros Hälsocenter?

Intill stadsskogen, ett stenkast från universitetsområdet och slottet ligger Aros Hälsocenter. Vi är en hemtrevlig vårdcentral i centrala Uppsala, belägna i stadsdelen Kåbo i den stora anrika villan byggd 1913.

Aros Hälsocenter har funnits sedan 1994. Vi fortsätter att växa och utvecklas i takt med våra patienter och personal. Vi har drygt 8500 listade personer på vårdcentralen och närmare 300 barn på vår barnavårdscentral. Mottagningen drivs på uppdrag av Region Uppsala.

På mottagningen arbetar ett tvärprofessionellt team med drygt 30 medarbetare för att ge, dig som patient, den bästa medicinska servicen och ett professionellt bemötande. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor,
undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, psykolog, kuratorer, psykoterapeuter och fysioterapeuter.

Som anställd hos oss bidrar du med dina idéer och utvecklingsmöjligheter då inget är omöjligt då vi gör detta
tillsammans. Är du nyfiken och intresserad och skulle vilja ingå i vårt team? Hör av dig till oss med din intresseanmälan.

Spontanansökan

Vill du jobba hos oss? Vi tar gärna emot spontanansökningar!
Är du distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, kurator, psykolog, medicinsk sekreterare? Hör av dig till mig! 

Sofia Berg Blomkvist
Verksamhetschef
sofia.berg.blomkvist@aroshalsocenter.se

Lediga tjänster på Aros Hälsocenter / Ekebygruppen

Kurator

Ekebygruppen söker nu kurator till vårdcentralerna Ekeby Hälsocenter och Aros Hälsocenter i Uppsala.

Våra mottagningar är välkända för sitt arbete med psykisk hälsa. Vi utvecklar nu vårt team för psykisk hälsa och behöver ytterligare kuratorer.

Vårt arbete med psykisk hälsa präglas av professionalism, hög tillgänglighet för våra patienter och en kontinuerlig utveckling av arbetet. Teamet består av kuratorer och psykologer med KBT-inriktning. Behandlarna erhåller handledning och metodutveckling. Teamets behandlare samarbetar nära med de andra yrkesgrupperna på mottagningarna; läkare, sköterskor, distriktssköterskor, barnmorskor, fysioterapeuter och dietister.

Våra patienter kommer från alla delar av samhället och det finns en stor bredd gällande behov, allt från stöd- och krissamtal till behandling av ångest, stress och depression. Vi arbetar ofta enligt FACT-metoden som vi anpassar efter våra patienters behov. Bedömning och behandlingsinsatser anpassas efter patientens behov, målet är att patienten ska öka sin livskvalitet och fungera bättre i sin vardag.

Vi har också gruppverksamhet där vi tar emot patienter i grupp för exempelvis stressbehandling. Detta sker ofta i samarbete mellan olika yrkeskategorier.

Som kurator hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på våra mottagningar. Förutom patientarbete kommer du att vara delaktig i utveckling av vårt arbete med psykisk hälsa, detta omfattar även vårt arbete med digitalisering och e-hälsa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande. Du har även grundutbildning i psykoterapi Steg 1, helst KBT. Erfarenhet från att ha arbetat som kurator inom primärvården är meriterande. God datorvana är en nödvändighet.

Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga, gott bemötande, förmåga att arbeta självständigt och trivs i en utvecklingsorienterad miljö.

Ekebygruppen
Aros Hälsocenter och Ekeby Hälsocenter ingår i Ekebygruppen. Vi har sammanlagt cirka 19.000 listade patienter och drygt 100 medarbetare. Mottagningarna samarbetar kring sina patienter. I Ekebygruppen ingår även Uppsala Hälsocenter och Ability Care. Inom koncernen finns förutom primärvård; psykoterapi, psykiatri, gynekologi och HVB-verksamhet. På våra webbplatser kan du läsa mer om oss.

Lön
Enligt överenskommelse

Kontakt / Ansökan
Nasrin Abar, Verksamhetschef 
Ekeby Hälsocenter

Telefon:
070 - 611 39 81

E-post:
jobb@ekebyhalsocenter.se

Sök jobbet senast: 15 maj 2019
Ange referens: Kurator

Sjuksköterskor

Ekebygruppen söker sjuksköterskor till en ny mottagning i samarbete med vårdcentralerna Ekeby Hälsocenter och Aros Hälsocenter i Uppsala.

Ekeby Hälsocenter och Aros Hälsocenter är två av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala. Vi ska nu starta en gemensam patient- och kundmottagning för att förbättra tillgängligheten och servicen. Till denna mottagning behöver vi drivna och engagerade sjuksköterskor som gillar nytänkande och utveckling.
Den nya mottagningen ska hantera inkommande förfrågningar per telefon och via nya smarta sätt att kommunicera, som chatt och videosamtal.

Mottagningen ska hjälpa primärvårdspatienterna i första hand, men även patienter som önskar hjälp med våra andra tjänster, som exempelvis intyg, hälsoundersökningar, gynekologi, psykisk ohälsa och företagshälsovård.

Arbetet kommer att omfatta telefonrådgivning och bokning av besök, samt hantering av inkommande förfrågningar via olika digitala tjänster. Som sköterska på denna mottagning kommer du även ibland att arbeta kliniskt på våra fysiska mottagningar.

Mottagningen befinner sig i nya fina lokaler på Ekeby bruk, nära våra fysiska mottagningar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har erfarenhet av telefonrådgivning och kliniskt arbete inom primärvården. Du är duktig på kundservice och på att hantera och lära dig nya datasystem. Din goda förmåga till teamarbete i en prestigelös, öppen, ohierarkisk, kreativ och flexibel miljö är mycket viktig.

Som nyanställd kommer du att få en grundlig introduktion i våra verksamheter, där cirka 100 vårdgivare inom tio olika kompetenser arbetar.

Du kommer även att erhålla vidareutbildning inom kundservice, telefonmetodik, triagering, nya tekniska system mm. Du kommer att ha en erfaren handledare som stöd och bollplank.

Tjänsterna är tillsvidare på del- eller heltid.

Aros Hälsocenter och Ekeby Hälsocenter ingår i Ekebygruppen, där även Uppsala Hälsocenter och Ability Care ingår. Mottagningarna samarbetar kring sina patienter och kunder. Vi har sammanlagt cirka 19.000 listade patienter och drygt 100 medarbetare. På våra webbplatser kan du läsa mer om oss!

Arbetsgivarens webbplats
www.ekebygruppen.se

Arbetsplatsens adress
Ekeby Bruk 2N
752 63 Uppsala

Utbildningsnivå
Eftergymnasial utbildning två år eller längre med inriktning Hälso- och sjukvård (krav)

Arbetslivserfarenhet
Sjuksköterska, grundutbildad, 2-4 års erfarenhet (meriterande)

Språk
Svenska (krav), Engelska (krav), Arabiska (meriterande), Dari (meriterande), Spanska(meriterande)

Kontaktinformation
Ronda Algoz, verksamhetschef
ronda.algoz@ekebygruppen.se
070 272 10 64

Sök jobbet senast: 31 maj 2019