Vill du jobba med oss på Aros Hälsocenter?

Intill stadsskogen, ett stenkast från universitetsområdet och slottet ligger Aros Hälsocenter. Vi är en hemtrevlig vårdcentral i centrala Uppsala, belägna i stadsdelen Kåbo i den stora anrika villan byggd 1913.

Aros Hälsocenter har funnits sedan 1994. Vi fortsätter att växa och utvecklas i takt med våra patienter och personal. Vi har drygt 8500 listade personer på vårdcentralen och närmare 300 barn på vår barnavårdscentral. Mottagningen drivs på uppdrag av Region Uppsala.

På mottagningen arbetar ett tvärprofessionellt team med drygt 30 medarbetare för att ge, dig som patient, den bästa medicinska servicen och ett professionellt bemötande. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor,
undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, psykolog, kuratorer, psykoterapeuter och fysioterapeuter.

Som anställd hos oss bidrar du med dina idéer och utvecklingsmöjligheter då inget är omöjligt då vi gör detta
tillsammans.

Är du nyfiken och intresserad och skulle vilja ingå i vårt team?
Hör av dig till verksamhetschefen med din intresseanmälan.

Spontanansökan

Vill du jobba hos oss? Vi tar gärna emot spontanansökningar!
Är du distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, kurator, psykolog, medicinsk sekreterare? Hör av dig till mig! 

Merri Subasic
Verksamhetschef
076 - 209 16 04
merri.subasic@aroshalsocenter.se

Lediga tjänster på Aros Hälsocenter

Verksamhetschef

Nu söker vi en verksamhetschef till Aros Hälsocenter, Uppsalas hemtrevligaste vårdcentral. Vi ansvarar för cirka 8500 patienter och har cirka 30 medarbetare. Vi arbetar främst med primärvård och erbjuder allt från hälso- och sjukvård till BVC och friskvård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen med inriktning hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ledarskap, chefserfarenhet är meriterande. Du besitter god analytisk förmåga, tar initiativ, är innovativ och har ett strukturerat arbetssätt. Som ledare är du tydlig, inspirerande och en god kommunikatör.

Om tjänsten
Som verksamhetschef hos oss har du ansvar för den operativa dagliga driften för mottagningen. Tillsammans med vår lokala ledningsgrupp samt medicinsk ansvarig läkare driver du verksamhetens utveckling i en tid av digitalisering. Du har ett övergripande ansvar för patientsäkerhet, verksamhetsutveckling, medarbetare, ekonomi, arbetsmiljö samt en god och säker vård. Du ska vidhålla och proaktivt arbeta med kompetensförsörjning.

Om Aros Hälsocenter
Aros Hälsocenter är en av Uppsalas äldsta privatägda primärvårdsmottagningar. Mottagningen är väletablerad och ligger i en anrik och vacker villa i Kåbo. Aros Hälsocenter har avtal med Region Uppsala för primärvård inklusive BVC (BVC Anna). Vi är kända för den goda arbetsmiljön och den höga medicinska kvaliteten. Många av våra patienter är trogna sedan åratal.

Aros Hälsocenter ingår i Ekebygruppen, en liten vårdkoncern med två större vårdcentraler, barnavårdscentraler och barnmorskemottagning samt mottagningar inom psykiatri, psykoterapi och gynekologi. I koncernen finns även verksamhet inom HVB, stödboende och familjehem. Vi har goda koncerngemensamma resurser i form av administration, ekonomi, marknad, fastighet och IT.

Tillträde
Tillträde under hösten 2019 efter överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Ansökan
Ansökan skickas per epost till jobb@aroshalsocenter.se.
Sista dagen för ansökan är 190430.

Upplysningar
Kontakta VD Mats Brolin på telefon 0706260011.

Mer om Aros 
Läs mer om Aros Hälsocenter här på hemsidan www.aroshalsocenter.se.
Mer information om Ekebygruppen finns på www.ekebygruppen.se.
 

Distriktssköterska

Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner och har höga ambitioner kring kvalité och patientsäkerhet. Du vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Du har god erfarenhet av arbete på vårdcentral och även gärna på BVC.

Viktigt att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi använder journalsystemet Cosmic.

Dina arbetsuppgifter
Som distriktssköterska på Aros Hälsocenter kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen och BVC. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete som distriktssköterska, telefonrådgivning och uppdrag som anpassas individuellt i samverkan med teamet och verksamhetschefen.

Vår mottagning bygger på enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.

Ta chansen att vara med och utveckla vår vårdcentral. Välkommen till oss på Aros Hälsocenter!

Tillträde – snarast eller enligt överenskommelse.

Lön - enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi hanterar ansökningarna löpande. 
Skicka din ansökan via mejl till verksamhetschef Merri Subasic som även tar emot frågor om tjänsten på tel:
Tel 018-69 53 73.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.