Vill du jobba med oss på Uppsalas hemtrevligaste vårdcentral?

Lediga tjänster just nu

Klicka på nedanstående tjänster för att se annonsen. 

Lediga tjänster inom hela Ekebygruppen

Aros Hälsocenter ingår i vård- och omsorgskoncernen Ekebygruppen. På Ekebygruppens hemsida hittar du alla aktuella arbetsannonser för samtliga bolag. 

Kontakt/ansökan/frågor

Sofia Berg Blomkvist, verksamhetschef
jobb@aroshalsocenter.se

Vi tar även emot spontanansökningar!
 

Intill stadsskogen, ett stenkast från universitetsområdet och slottet ligger Aros Hälsocenter. Vi är en hemtrevlig vårdcentral i centrala Uppsala, belägna i stadsdelen Kåbo i den stora anrika villan byggd 1913.

Aros Hälsocenter har funnits sedan 1994. Vi fortsätter att växa och utvecklas i takt med våra patienter och personal. Vi har cirka 9000 listade patienter på vårdcentralen och närmare 300 barn på vår barnavårdscentral. Mottagningen drivs i privat regi på uppdrag av Region Uppsala.

På mottagningen arbetar ett tvärprofessionellt team med drygt 30 medarbetare för att ge, dig som patient, den bästa medicinska servicen och ett professionellt bemötande. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor,
undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, psykolog, kuratorer, psykoterapeuter och fysioterapeuter.

Som anställd hos oss bidrar du med dina idéer och utvecklingsmöjligheter. Är du nyfiken och intresserad och skulle vilja ingå i vårt team? Hör av dig till oss med din intresseanmälan.

Välkommen hem till Aros Hälsocenter
Uppsalas hemtrevligaste vårdcentral