top of page
Aros-Tapet_edited.jpg

Välkommen till Aros Hälsocenter
Uppsalas hemtrevligaste vårdcentral

Aros Hälsocenter är en hemtrevlig vårdcentral i centrala Uppsala. Mottagningen finns i en stor anrik villa i Kåbo, byggd 1914, intill Stadsskogen och ett stenkast från universitetsområdet och slottet. Lokalen är utrustad med hiss så vi kan välkomna alla till mottagningen. 

Aros Hälsocenter har avtal med Region Uppsala.

Aros Hälsocenter är sedan länge etablerad och en mycket populär privat vårdcentral som växer och utvecklas. Patienterna är i alla åldrar och kommer från när och fjärran. 

Vårdcentralen har cirka 9000 listade patienter.

Mottagningen har ca 25 medarbetare som arbetar i team för att ge patienten den bästa medicinska servicen och ett professionellt bemötande. På mottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, psykolog, kurator, och fysioterapeuter.

Vill du lista dig hos oss?

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem välja den vårdcentral de vill tillhöra. För barn upp till 18 år är det vårdnadshavaren som väljer. Det går lika bra att vara listad på mottagningen som på en särskild läkare.

Leendeflicka.jpg

Hos oss är alltid du som patient i fokus
Inget är viktigare för oss än mötet med dig som patient.
​Vi arbetar i team med målsättningen att ge dig den bästa medicinska servicen och ett proffessionellt bemötande.

Hos oss får du som patient hjälp med alla vanliga sjukdomar och hälsoproblem. Mottagningen har ett komplett innehåll anpassat till region Uppsalas krav, men också utökat med några specialistfunktioner som gör att mottagningen kan erbjuda en gedigen bredd.

Aros-Tapet_edited.jpg

Välkommen hem till Aros Hälsocenter
Uppsalas hemtrevligaste vårdcentral

bottom of page